9 april, 2018

HEMSTÄDNING

Vi är experter på att hjälpa privatpersoner med olika städtjänster. Vi erbjuder miljövänlig städning med fokus på trygghet, personlig service och hög kvalitet. Den vanligaste formen är hemstädning i abonnemangsform. Det betyder att du betalar en fast summa varje månad för de timmar vi har kommit överens om för varje tillfälle. Du kan välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Innan du bestämmer dig för att anlita N-SERVICES föreslår vi att du testar oss med en provstädning. Provstädning innebär att vi kommer till dig och utför en städning utan att vi lovar varandra något. Provstädningen tar vanligtvis längre tid än en normal städning (1-2 timmar extra).

Ordinarie städtid för en kund hos N-SERVICES uppgår från 3 timmar. Efter genomförd provstädning meddelar vi en realistisk tidsåtgång för städning av den aktuella bostaden. Observera att 3 timmars städning inte alltid är realistiskt för stora lägenheter, ett stort hus eller om städningen varit eftersatt en tid. Tidsåtgången för hemstädningen beror också på faktorer som exempelvis hur det är möblerat, om det finns barn och husdjur, om det är bortplockat eller om det överlåts till N-SERVICES.

Vårt upplägg är att du har samma städare varje gång.

Pris för hemstädning är 225kr/timme efter Rut-avdrag.

 

CHECKLISTA HEMSTÄDNING