16 april, 2018

ÖVRIGA TJÄNSTER

VISNINGSSTÄDNING

Är det dags att byta bostad? Då har du en hel del att tänka på och en av de viktigaste sakerna är naturligtvis visningsstädning. Du får ett snyggt och rent hem med fokus på de platser som potentiella köpare tittar på mest. På så vis ökar förutsättningarna vid en eventuell budgivning. Med vår visningsstädning städas hela bostaden från ”topp till tå” inklusive fönster.  N-SERVICES tar med sig all städmateriel.

PRISLISTA VISNINGSSTÄDNING

CHECKLISTA VISNINGSSTÄDNING

 

FÖNSTERPUTSNING

Att putsa fönster är något många drar sig för att göra. Det kan vara svårt, särskilt om du vill ha ett bra resultat. Vi har kompetens som krävs för att putsa fönster med skinande rent resultat. Ta kontakt med oss så ser vi vad kan vi göra för dig.

PRISLISTA FÖNSTERPUTS

 

BYGGSTÄDNING

Vi på N-SERVICES erbjuder grundlig byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från hälsofarliga dammpartiklar. Istället för sop-påsar på golven och byggdamm i hörnen kan ni komma hem till en nystädad bostad med frisk- och dammfri miljö utan byggrester.

Om du ej är kund hos oss sedan tidigare så vill vi gärna komma och titta på Er lokal för att kunna ge bästa möjliga offert. En bra planering tillsammans ger bästa resultat. Kontakta oss via uppgifterna nedan så återkommer vi inom en arbetsdag.

CHECKLISTA BYGGSTÄDNING